Dinnershow 2024

Ay Caramba!

20-21-22 september

De Borgh - Budel


Na het daverende succes van onze eerste drie dinnershows, The Greatest Show, Atlantis en The Power of Magic, zijn we al weer enthousiast aan de slag met een nieuwe dinnershow voor 2024. En ook deze editie belooft weer een spectakel te worden!


Het laatste weekend van september zal De Borgh een buitenlands tintje krijgen. De zaal wordt meegenomen op een fantastische reis naar Mexico! Zuid-Amerikaanse sferen met veel kleur, muziek en dans en een uitstapje naar de Mexicaanse jungle mag natuurlijk niet ontbreken!


Tijdens de show wordt het publiek vermaakt met toneel, live zang, dans, percussie en verrassende acts. Wederom zullen we gaan samenwerken met verschillende locale artiesten. Zoals gebleken is, een succesformulier die leidt tot veel mooie, adembenemende en ook lachwekkende momenten tijdens een wervelende show voor jong en oud.


Onder het genot van een lekker 3-gangen diner tijdens de avondshows of een drankje tijdens de middagshow, wordt het wederom enkele uren genieten voor iedereen die relaxt een avondje uit wil !

De dinnershow wordt

mede mogelijk gemaakt door:

Deurzen van_prev_ui
Houben logo Tforce Met
toinejongen
Cranendonck Verhuur-depositphotos-bgremover
Stevens_Televisies-removebg-preview
Brasser
Riks_de_Jong-removebg-preview
Multi Service
output
Distriheat.Zijkant.Zwart
DESServiceOnderhoud_Logo_CMYK1024_1_prev_ui
Rendus_logo_ALGEMEEN_RGB_--removebg-preview
Prowise wit
Akropolis
Klikkelstein_logo
De wegwijzer
Plus
Veldsink Van Hunsel & Govers 2020_RGB
cmyk_komma_logo_op_geel
Juma_logo-removebg-preview