DINNERSHOW 2022


23-24-25 SEPTEMBER 

in de Borgh, Budel

Na het daverende succes van onze eerste dinnershow, The Greatest Show, zijn we enthousiast aan de slag gegaan met een nieuwe dinnershow. En ook dit jaar belooft het weer een spectakel te worden!

Het laatste weekend van september wordt De Borgh omgetoverd tot een onderwaterwereld, waarin het publiek zal worden meegenomen in de tocht van een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar de mysterieuze, gezonken stad Atlantis. 

Tijdens zijn gewaagde reis ontmoet hij diverse kleurrijke mensen, dieren en andere mysterieuze wezens die hem proberen te helpen om Atlantis te vinden. Natuurlijk loopt niet alles volgens plan en of zijn droom uit zal komen is zeer twijfelachtig.

Tijdens de show wordt het publiek vermaakt met toneel, live zang, dans, percussie en verrassende acts. Bekende artiesten uit de omgeving, zoals Tobias Sanders, Jentley Drieman, Jordi van Leeuwen, Veerle Houben, Arte Favola, Paulance, projectkoor Experience en nog diverse andere gasten zullen gaan zorgen voor veel mooie, adembenemende en ook lachwekkende momenten tijdens een wervelende show voor jong en oud.

Onder het genot van kleine hapjes tijdens de middagshow of een lekker 3-gangen diner tijdens de avondshows wordt het wederom een middag of avond genieten!

Mede mogelijk gemaakt door

van Deurzen
Juma logo 1
Houben logo Tforce Met
Rendus 1 kleur
toinejongen
Cranendonck Verhuur
Autobedrijf t Inne (matig)
EPI-Eindhoven-Psychologisch-Instituut (1)
Expert Lambers
logo Stevens Televisies
Multi Service 1
DESServiceOnderhoud_Logo_CMYK
NEW TBFC site
WSS
Brasser
De Kim zelf
Prowise wit
Zanten zelf
autobedrijf Twan van Mierlo
BT Vlassak zw incl BT-2
Akropolis
Veldsink Van Hunsel & Govers_Socialmedia (1)
Klikkelstein_logo
nouvelle
Trienekens naam
De wegwijzer
autoschade aarts

Kaartverkoop